| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Da li ste korisnik ADSL-a? |
| Da, kod Telekom-a Srbije |
|
50% |
[ 3 ] |
| Da, kod drugog provajdera |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ne, nisam korisnik ADSL-a |
|
50% |
[ 3 ] |
|
| Ukupno Glasova : 6 |
|
| Autor |
Poruka |
ORCA

Pridružio: 22 Mar 2008 Poruke: 9 Lokacija: Sremčica
|
Poslao: Sub Mar 22, 2008 9:44 pm Naslov: KONAČNO - ADSL U SREMČICI! |
|
|
"Obaveštavamo sve stanovnike Sremčice da od 01.03.2008. na ATC centrali SREMČICA 1 postoje tehničke mogućnosti za uvođenje ADSL zahteva koji su do sada bili na čekanju, jer su kapaciteti prošireni.
Vaš zahtev za ADSL možete podneti pozivanjem broja 9813 ili odlaskom u bilo koji Telekom Centar. Za Više informacija kliknite Web Page Name.
S poštovanjem,
TELEKOM SRBIJA
[b]DIREKCIJA ZA USLUGE
Sektor za brigu o korisnicima
E-mail> [url=mailto: info@telekom.yu]Web Page Name[/url]
Telefon> 9813
* * * * * * *
Ovo pismo mi je stiglo pre neki dan! KONACNO JE ADSL DOSTUPAN SVIMA U SREMCICI!!!  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
vlada
Pridružio: 13 Apr 2008 Poruke: 6
|
Poslao: Ned Apr 13, 2008 11:35 am Naslov: |
|
|
Evo vec godinama sam pitao, zvao, pisao pisma Telekomu da nesta uradi po pitanju nas koji smo na brojevima 8015-*** i koji smo jos pri tome i dvojnici. Nista, aman nista nisu uradili po pitanju toga.
Kada ce mo konacno biti skinuti sa dvojnickih linija i kada ce mo dobiti mogucnost za prikljucenje za ADSL??? |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ORCA

|
Poslao: Ned Apr 13, 2008 7:13 pm Naslov: ODGOVOR KORISNIKU "vlada" |
|
|
| vlada :: | Evo vec godinama sam pitao, zvao, pisao pisma Telekomu da nesta uradi po pitanju nas koji smo na brojevima 8015-*** i koji smo jos pri tome i dvojnici. Nista, aman nista nisu uradili po pitanju toga.
Kada ce mo konacno biti skinuti sa dvojnickih linija i kada ce mo dobiti mogucnost za prikljucenje za ADSL??? |
------
[b]Prema planu preduzeća Telekom Srbija za 2008. godinu, broj korisnika dvojničkih linija će biti prepolovljen do kraja 2008. godine, kada se očekuje puštanje u rad centrale u naselju Gorica. Za više informacija možeš se obratiti Kontakt Centru Telekoma Srbije pozivom na broj 9813 .
Ivan B. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
vlada
|
Poslao: Pon Apr 14, 2008 7:56 pm Naslov: Re: ODGOVOR KORISNIKU "vlada" |
|
|
| ORCA :: | Za više informacija možeš se obratiti Kontakt Centru Telekoma Srbije pozivom na broj 9813 .
|
Hvala Ivane na odgovoru
Na zalost nakon poziva Telekomu opet je bila ista prica. "Nista ne znamo", "nista ne mozemo da kazemo"...
Elem kada sam pitao da li mogu da resim problem tako sto cu uvesti novu liniju, odogovreno mi je da na cu na novoj liniji mozda imati PCM. Sto u prevodu znaci opet nista od ADSL-a... ne mogu da verujem da u 2008. u Sremcici ja jos uvek netu pristupam kao 1997. godine...
Pozdrav |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ORCA

|
Poslao: Pon Apr 14, 2008 9:16 pm Naslov: Za Vladu |
|
|
Telekom Srbija će proširiti postojeću mrežu puštanjem u rad centrale "KTC GORICA". Jedino što ti preostaje jeste da sačekaš taj događaj .
Ali, čekajući na ADSL, možda bi mogao da probaš na sledeće pristupe Internetu:
1. Kablovski Internet - SAMO UKOLIKO SI KORISNIK "SBB-a". KABLOVSKI NET JE DOSTUPAN SAMO U JEDNOM DELU SREMČICE, TAKO DA AKO SI NJIHOV KORISNIK TEHNIČKE MOGUĆNOSTI MOŽEŠ PROVERITI PREKO NJIHOVOG INFO CENTRA NA TELEFON 011/330-5252, ILI NA SBB - PRIJAVA ZA KABLOVSKI INTERNET.
2. Wireless - Trenutno u Sremčici postoje dva wireless provajdera - SremčicaNet i BeotelNet
WIRELESS TI JE DOSTA BRZ (ALI JE I NEŠTO SKUPLJI). BRZINE SE KREĆU OD 64kb/s DO 512 kb/s.
(Ukoliko ne možeš da otvoriš sajt preko linka, pokušaj direktno na www.sbb.rs)
Srdačan pozdrav,
Ivan B.
 |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
istokic
Pridružio: 16 Apr 2008 Poruke: 1 Lokacija: Sremčica
|
Poslao: Sre Apr 16, 2008 12:25 pm Naslov: Re: Za Vladu |
|
|
| ORCA :: | Telekom Srbija će proširiti postojeću mrežu puštanjem u rad centrale "KTC GORICA". Jedino što ti preostaje jeste da sačekaš taj događaj .
1. Kablovski Internet - SAMO UKOLIKO SI KORISNIK "SBB-a". KABLOVSKI NET JE DOSTUPAN SAMO U JEDNOM DELU SREMČICE, TAKO DA AKO SI NJIHOV KORISNIK TEHNIČKE MOGUĆNOSTI MOŽEŠ PROVERITI PREKO NJIHOVOG INFO CENTRA NA TELEFON 011/330-5252, ILI NA SBB - PRIJAVA ZA KABLOVSKI INTERNET.
2. Wireless - Trenutno u Sremčici postoje dva wireless provajdera - SremčicaNet i BeotelNet
WIRELESS TI JE DOSTA BRZ (ALI JE I NEŠTO SKUPLJI). BRZINE SE KREĆU OD 64kb/s DO 512 kb/s.
Srdačan pozdrav,
Ivan B.
 |
Točno, ali nepotpuno. Neznam ko su ovi iz SremčicaNet-a, ali znam da postoje i Optikom i Pronet. Optikom ima stanice u Obrenovackoj i na robnoj kuci Toplica i mozda jos negde, a Pronet u Mostanici (ja sam nakacen na nju) i jos negde. Prvo sam bio kod Optikom-a, a sada sam presao kod Pronet-a.
Pozdrav,
Igor
P.S. Paralelno (putem linksys-ovog rutera sa 2 wan porta) koristim i ADSL i Wireless. |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
vlada
|
Poslao: Ned Apr 20, 2008 7:53 am Naslov: Re: Za Vladu |
|
|
| istokic :: |
Točno, ali nepotpuno. Neznam ko su ovi iz SremčicaNet-a, ali znam da postoje i Optikom i Pronet. Optikom ima stanice u Obrenovackoj i na robnoj kuci Toplica i mozda jos negde, a Pronet u Mostanici (ja sam nakacen na nju) i jos negde. Prvo sam bio kod Optikom-a, a sada sam presao kod Pronet-a.
Pozdrav,
Igor
P.S. Paralelno (putem linksys-ovog rutera sa 2 wan porta) koristim i ADSL i Wireless. |
Kakav je Pronet sto se tice kvaliteta linkova (da li im linkovi cesto padaju) ?
Koliki ti je ping prema www.google.com i prosecan protok u kb/s?
Kakvi su im paketi i cene?
Pozdrav |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
vlada
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
dejan511

Pridružio: 25 Apr 2008 Poruke: 2 Lokacija: sremcica
|
Poslao: Pet Apr 25, 2008 5:50 pm Naslov: Re: Za Vladu |
|
|
| ORCA :: | Telekom Srbija će proširiti postojeću mrežu puštanjem u rad centrale "KTC GORICA". Jedino što ti preostaje jeste da sačekaš taj događaj .
Srdačan pozdrav,
Ivan B.
 |
|
|
| Nazad na vrh |
|
 |
dejan511

Pridružio: 25 Apr 2008 Poruke: 2 Lokacija: sremcica
|
Poslao: Pet Apr 25, 2008 5:54 pm Naslov: Re: Za Vladu |
|
|
Srdačan pozdrav,
Ivan B.
 | mozes li mi dati kontakt telefone sremcica net-a i beotelneta-a |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ORCA

|
Poslao: Sub Apr 26, 2008 9:02 pm Naslov: Re: Za Vladu |
|
|
| dejan511 :: | | ORCA :: | Telekom Srbija će proširiti postojeću mrežu puštanjem u rad centrale "KTC GORICA". Jedino što ti preostaje jeste da sačekaš taj događaj .
Srdačan pozdrav,
Ivan B.
 | mozes li mi dati kontakt telefone sremcica net-a i beotelneta-a |
------
------
Kontakt telefoni su:
SremčicaNet (Korisnički servis): 060/361-362-9
BeotelNet (Prodaja): 011/3080-018
Pozzdrav,
IVAN |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
ivana
Pridružio: 30 Jan 2009 Poruke: 1 Lokacija: Sremčica
|
Poslao: Pet Jan 30, 2009 10:46 am Naslov: |
|
|
Izgleda da ništa nije pisano u ovoj godini (2009.) o ADSL u Sremčici. Juče sam predala zahtev (elektr. poštom) Telekomu za ADSL, ali ne znam da li će i kada oni to rešavati i uopšte kakva je dinamika uključenja. Ako neko zna nešto o ovome, odnosno o Centrali u Sremčici i slobodnim portovima neka se javi. Ja nisam dvojnik, na novoj sam, digitalnoj centrali 2526...., u naselju Gorica i ovo mi je prvi put da podnosim zahtev.
Unapred hvala na odgovoru. Svetlana |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|